Kissé régi a hír, de ettől még érdekes lehet a Rubik-kocka rajongók számára. Ugyanis matematikusok bebizonyították, hogy bármely lépésből kiindulva leglább 20 lépésből kirakható a játékszer. Az eredmény neve pedig "Isten száma" lett, mert feltehetően Ő is a leghatékonyabb algoritmust használná a kocka kirakására.

A teljes cikkért tessék kattintani!

Mellesleg a minap oldódott meg számomra egy újabb rejtély, azzal kapcsolatban, hogy egész pontosan honnan tudnék beszerezeni könnyen, gyorsan egy újabb Rubik-kockát a repertoáromba. Igaz, hogy egy kultusztermékről van szó, ami szinte ma ár minden sarki dorgériában kapható, de könnyen és gyorsan (1 napos kiszállítási idővel!!!) csak a Reflexshop nevű webáruházból tudom beszerezni. Ahogy láttam, egész sok Rubik termék és számos más érdekesség is kapható náluk, úgyhogy a későbbiekben megosztom veletek is az adott Rubik játékok ottani elérhetőségét.

A bejegyzés trackback címe:

https://rubik-kocka.blog.hu/api/trackback/id/tr254776773

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása